Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (4.66 secunde)
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
Sa se lase de politica Presedintele Senatului, Mircea Geoana si-a urcat din nou in cap colegii de partid. "Nu tot ce vine de la Basescu e neaparat rau", a sustinut Geoana, joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate.
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... Cu toata campania si banii aruncati in patru zari, basca si motivele pe care noi, in urma cu cateva zile, le-am oferit opiniei publice pentru a se convinge de ce trebuie sa voteze Gigi si PNG la europarlamentare, scorul a iesit...
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba. "Cine isi face treaba ramane, cine nu, pleaca.
De parca in afara birourilor sefilor municipalitatii nu ar sufla vantul crizei, acestia propun cu seninatate consilierilor locali sa voteze contractarea unui imprumut bancar pentru finantarea "scaldatoarei" din Fata Luncii si a unui centru multifunctional la targ.
Comisia Nationala de Prognoza a revizuit in scadere estimarea privind cresterea economica din 2009, de la 6,5% la 6%, anticipand incetiniri ale activitatii in toate sectoarele, cu un declin mai puternic in cazul constructiilor, unde se asteapta, totusi, un avans de 12,8%, fata de 28,8% in acest an.
Conducerea companiei Alro Slatina a anuntat inceperea unui program de disponibilizare a 493 de salariati, care trebuie sa se incheie pana in iulie.
Nici nu au inceput bine sarbatorile, ca o stire era deja in ziarele de sambata. ... Tariceanu ar fi spus ca actualul presedinte al Consiliului a reactionat nemultumitor la atacurile impotriva Fondului, de care sunt vinovati speculantii si opozitia. ... Cine a fost cu ideea?
Cine cu cine e in alianta? Cine e in opozitie si cine e la putere? Alianta D.A. ... Sint intrebari la care nici un galatean neimplicat direct in politica nu stie sa raspunda.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Umanoizi in preajma noastra (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". ... O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta. La ora actuala traieste in California.
", pe care il puteti citi in continuare. ... Multe din firmele inchise anul trecut erau doar "de paravan" • Adriean Videanu:
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
În ciuda criticilor aduse de CE si FMI, România tinteste în continuare adoptarea monedei euro în 2014.O amânare a adoptarii euro ar putea aduce o „relaxare periculoasa“ a masurilor necesare pentru procesul de convergenta a României catre nivelul statelor dezvoltate ale Uniunii Europene, a sustinut ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a României (BNR), la prezentarea ultimului raport trimestrial privind inflatia.
LUCIAN AVRAMESCU publica in Jurnalul National articolul: "Cine joaca pentru Basescu: ... Dar daca nici unul si nici celalalt n-au tradat niciodata, iar paruiala se trage doar de la orgoliul lor nemasurat?" Rar ras mai sanatos in randurile bine hranite ale puterii, mai rar asa pleasca, am scris deunazi.
Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
"Sala a hotărat: ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier. ... Starneste zambete de simpatie in sala.
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. Coroanele in cinstea eroilor Revolutiei s-au lasat asteptate. Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedere” de la functie.
google-analytics.com